Tiili- ja mineriittikattojen maalaus, Pori

Katon säännöllinen huolto kannattaa! Se antaa tiili- ja varttikatolle paljon lisää käyttöikää. Pesun, suoja-ainekäsittelyjen tai maalauksen avulla voidaan pitää kattopinta siistinä sekä toimivana.
Maalipinnoite antaa katolle nopean ja edullisen suojan kosteutta, rapautumista ja sammalen kasvua vastaan. Katon elinkaari pitenee  ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille.

Meiltä saat pesut, pinnoitukset, maalaukset mineriitti- ja varttikatolle. Kattosi näyttää taas uudelta ja käyttöikä pitenee merkittävästi. Mineriittikaton maalaus kannattaa –se on edullinen, kestävä ja ekologinen ratkaisu.

Peltikaton maalaus on vaativaa työtä. Maalaus edellyttää kokemusta ja sisältää useita työvaiheita, jotta saat tasaisen maalipinnan. Ammattilaisemme toteuttavat taitavasti vaativienkin peltikattojen maalaukset.

Peltikaton maalaus – Anna kodillesi kaunis katto

Peltikaton maalaustyöt tehdään aina huolellisista pohjatöistä alkaen. Puhdistamme katon ensin roskista ja liasta, teemme pohjamaalauksen sekä varsinaisen maalipinnan katollesi.

Katto kestää Suomen vaihtelevia sääoloja ja auringonpaisteen aiheuttamaa sävyjen haalistumista.  Maalauksessa otamme huomioon myös kattokulman ja pintaprofiilin, jotka vaikuttavat maalipinnan kestävyyteen.

Upea katto vaikuttaa koko talon julkisivuun –pyydä tarjous jo tänään!

Referenssit

  • K-Supermarket Ruokacenter Pori
  • ent. K-Maatalous Pori
  • kymmeniä pientalojen kattoja Satakunnassa

Toimialueemme

Pori, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Rauma, Pomarkku